OWA Sinfonia zwart & OWAconstruct® N100 Mat zwart

Profiteer van 15% korting

Momenteel een project in de steigers waarin zwarte plafonds perfect passen? Overweeg dan dé combinatie waarmee u zowel een aangenaam geluidsniveau creëert als een visueel aantrekkelijk plafond. Profiteer nu van onze exclusieve Black Friday Deal. Ontvang 15% korting op uw bestelling van OWA Sinfonia zwart & OWAconstruct® N100 Mat zwart (24mm). U plaatst eenvoudig en snel een bestelling via het contactformulier of bij uw dealer.

De belangrijkste actievoorwaarden op een rij:

  • Plaats uw bestelling op 27 november, Black Friday
  • U dient uw bestelling vóór 18 december 2020 af te nemen
  • De korting is geldig op zowel de combinatie van OWA Sinfonia zwart en OWAconstruct® N100 mat zwart als op de panelen en profielen apart van elkaar
  • De korting is geldig op inleg (K3) plafondpanelen met een afmeting van 600 x 600 mm of 600 x 1200 mm en het N100 T24 profiel met mat zwarte coating
  • Geen minimaal aantal m2 vereist

Bent u bezig met projecten waar andere OWA producten in passen? Neem contact op met een van onze adviseurs voor antwoord op al uw vragen én de beste deal.

Vul hier uw contactgegevens in

Geef een zo volledig mogelijke omschrijving van uw bestelling of stel een vraag

  • Uw contactgegevens
  • Uw bestelling

Contactgegevens

Uw naam

Bedrijfsnaam

E-mail

Telefoonnummer

Vervolg

Omschrijf uw bestelling

Stel hier uw vraag

Stuur mij de digitale brochure van:

De perfecte match:

alles wat u moet weten over OWA Sinfonia en OWAconstruct® N100 mat zwart

OWA Sinfonia

De vernieuwde serie OWA Sinfonia plafondpanelen omvat vijf varianten, ieder met unieke akoestische functies. Het is ontwikkeld voor multifunctionele gebouwen, met verschillende akoestische vereisten in de verschillende ruimtes.

OWAconstruct® N100 Mat

OWAconstruct® N100 is dé standaard van OWA voor zowel zichtbare, semi-verdekte als verdekte systemen. Ons populairste N100 profiel is sinds kort verkrijgbaar met een hoogwaardige matte coating, perfect afgestemd op de zwarte kleur van OWA Sinfonia.

OWA Green Circle

Zowel de panelen van OWA Sinfonia als onze ophangsystemen vallen binnen ons gecertificeerde Green Circle recyclingsysteem en kunnen 100% worden hergebruikt. Uw toekomst is dus op alle fronten veilig bij OWA.

OWA is gespecialiseerd
in plafonds voor o.a.:

Zorgcentra

Ziekenhuizen

Scholen

Kantoren

Showrooms